Over Mondi Reizen

Al 22 jaar is Mondi Reizen een begrip in de reiswereld en heeft zij zich gespecialiseerd in het op maat maken van reizen. Of u nou alleen reist, met z’n tweeën, met uw gezin of met een grotere groep, wij maken de reis precies zoals u hem wilt hebben.

Reizen op maat in iedere prijsklasse

Het mooie is dat onze maatreizen in iedere prijsklasse mogelijk zijn, in 3, 4 en 5* accommodaties. Afhankelijk van het land kunt u dan aangeven of u per huurauto of met auto en chauffeur wilt reizen. In enkele landen bieden we ook groepsreizen aan in internationaal gezelschap met Engels sprekende gids.

Samen met onze lokale agent, die op de bestemming alles regelt en met behulp van onze eigen reiservaring, stellen we dan een offerte voor u samen. De offerte mag u nog aanpassen zoals u wilt en zo ontstaat dan de ideale reis voor u. Dat deze werkwijze door onze klanten wordt gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat we heel veel “repeaters” hebben; klanten die voor de 2e, 3e of 4e keer bij ons boeken. Ook in de reiswereld blijven we niet onopgemerkt want de afgelopen jaren hebben we al verschillende prijzen in de wacht gesleept zoals die voor beste reserveringsmedewerker van Nederland.

Mondi Reizen is specialist in reizen op maat, in iedere prijsklasse

Contact